Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Dak & gevelbekleding

Voor de perfecte dak & gevelbekleding voor jouw woning ben je bij Thiels aan het juiste adres! Wij bieden jou een ruim assortiment aan dak & gevelbekleding in uiteenlopende stijlen, materialen en kleuren, zodat jij een esthetische meerwaarde kan bieden aan de woonomgeving. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod aan materialen voor dak- of zolderisolatie en luchtdichting, en vind je bij ons ook de mooiste dakramen en lichtkoepels.

Dak & gevelbekleding: gevels

De juiste gevelbekleding kan wonderen doen voor de uitstraling van jouw woning. Afwerkingsmaterialen voor de prachtigste gevels vind je bij Thiels. Zo kan jij kiezen voor een gevel in hout of plaatmateriaal. Bovendien adviseren we jou graag over het juiste onderhoud van jouw dak & gevelbekleding zodat jij zo lang mogelijk van jouw dak- en gevelbekleding kan genieten! Kom gerust langs in onze showroom en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Dak & gevelbekleding: dakdichting

Dakdichting is belangrijk voor wie lang wil genieten van een stevig dak dat bestand is tegen weer en wind. Zo kan je je dak afwerken met een EPDM dakbedekking, een soort rubberfolie die bescherming biedt, of je kan je dak beschermen met staalplaten die door hun duurzaamheid en brandveiligheid veel voordelen bieden op constructievlak. Geïsoleerde staalplaten zijn dan weer enorm energiezuinig en polycarbonaat platen zijn dan weer geschikt als dakbedekking voor veranda’s. Wil jij meer weten over dakdichting en dak & gevelbekleding, vraag dan gerust ons professioneel advies!

 

Isolatiemateriaal en luchtdichting voor dak & gevelbekleding

Degelijk isolatiemateriaal en luchtdichting voor dak & gevelbekleding zijn een absolute must voor wie aan de huidige EPB-normen wil voldoen.

 


Geïsoleerde staalplaten zijn dan weer enorm energiezuinig en polycarbonaat platen zijn dan weer geschikt als dakbedekking voor veranda’s.
Wie zijn dak- en gevelbekleding voorziet van degelijke isolatie en luchtdichting is daar enorm bij gebaat en bovendien kan je een premie aanvragen bij de netbeheerder. Thiels beschikt over een uitbreid gamma aan luchtdichting- en isolatiematerialen voor spouwmuren en buitenmuren voor wie optimaal comfort wil combineren met lage energiekosten en milieuvriendelijkheid.
Dak & gevelbekleding: dakramen en koepels.

Dak & gevelbekleding: dakramen en koepels

Bij dak & gevelbekleding kunnen de mooiste dakramen en lichtkoepels uiteraard niet ontbreken. Ook voor dakramen en koepels ben je bij Thiels aan het juiste adres. Voldoende licht in je woning doet jou maximaal genieten van de ruimte onder je dak. Kom een kijkje nemen in onze showroom om meer over ons gamma aan dak & gevelbekleding te ontdekken!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingdak gevelbekleding luchtdichting houthandel dakramen
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
dak gevelbekleding luchtdichting houthandel dakramen

Blauberg 20 - 2230 Herselt