Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 27/09:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 28/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 29/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 30/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 01/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 02/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Zo 03/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Dakdichting

Vroeger waren vooral hellende daken schering en inslag, maar ondertussen is ook het plat dak goed ingeburgerd. Een belangrijk aspect van zo’n plat dak is de dakbedekking. Bij Thiels vind je diverse producten voor dakdichting, waaronder dakbedekking in EPDM, staalplaten of polycarbonaat platen. Naast EPDM bedekking bevat ons assortiment tal van andere dakmaterialen die wij aanbieden aan zowel professionelen als particulieren. Zo kan je bij ons terecht voor onderdakplaten van Celit, dakfolies, geïsoleerde dakelementen van Unilin, geïsoleerde stalen profielplaten van Joris Ide, shingles, en nog veel meer.

Dakdichting met EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking maakt een vast onderdeel uit van het aanbod van Thiels. Wie zijn dak beschermt met een stevige dakdichting in de vorm van EPDM dakbedekking, voorziet zijn dak dan ook van een optimale bescherming. EPDM kent door zijn duurzaamheid en elasticiteit een lange levensduur en is daarnaast ecologisch, UV-bestendig en wortelvast, waardoor deze bekleding ideaal is voor wie van een groen dak houdt. Dit type dakbedekking leent zich perfect voor renovatie en doe-het-zelvers.

Dakdichting met staalplaat

Dakdichting door middel van staalplaten behoort tot de stevigste vormen van dakbescherming. Staal wordt dan ook vaak gebruikt voor constructiedoeleinden. Staalplaten zijn duurzaam, brandveilig en kostenefficiënt. Geïsoleerde staalplaten als dakdichting voldoen zelfs nog beter aan de moderne eisen op vlak van comfort en energiezuinigheid.

Dakdichting door middel van staalplaten behoort tot de stevigste vormen van dakbescherming.
Kom gerust langs in onze showroom om ons gamma aan staalplaten voor daken te ontdekken. Wij informeren jou graag over de verschillende eigenschappen en toepassingen.
Dakdichting met polycarbonaat platen.

Dakdichting met polycarbonaat platen

Heb jij een veranda in jouw woning en wil je vermijden dat die tijdens warme zomermaanden verandert in een sauna, dan is een goede dakdichting door middel van polycarbonaat platen ideaal. Polycarbonaat platen hebben een lange levensduur en zijn hittebestendig, licht van gewicht en 100% recycleerbaar.
Bovendien worden deze platen niet beïnvloed door temperatuurschommelingen en zijn ze beschermd tegen verkleuring. Door hun snelle plaatsing zijn ze ook ideaal voor doe-het-zelvers. Kom gerust langs in onze showroom; wij plaatsen met plezier jouw dakdichting met EPDM, staalplaten of polycarbonaat platen.

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingdakdichting epdm dakbedekking staalplaten polycarbonaat platen
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
dakdichting epdm dakbedekking staalplaten polycarbonaat platen

Blauberg 20 - 2230 Herselt