Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

De ideale gevelbekleding vinden

Het maakt niet uit welke bouwstijl je verkiest: de gevel van een huis fungeert sowieso als het visitekaartje van je woning. Het is dan ook logisch dat men graag een mooie gevel wil die helemaal voldoet aan de wensen van de bewoners. Gelukkig heb je heel wat mogelijkheden om de gevel van jouw dromen te realiseren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor gevelbekleding: een mooie én praktische oplossing voor zowel nieuwe woningen als renovaties. Ben je benieuwd naar de troeven van gevelbekleding? Bij Thiels ontdek je er alles over!

Gevelbekleding kiezen

Net zoals alle andere gevelmaterialen is ook gevelbekleding te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Het assortiment van Thiels kan ruwweg opgedeeld worden in hout en platen. Beide types kunnen op hun beurt nog eens opgedeeld worden in verschillende materialen. Wat je kiest, zal dan ook vooral afhangen van jouw persoonlijke smaak. In ons buitentoonpark zijn de diverse mogelijkheden tentoongesteld zodat jij met eigen ogen kan zien welke gevelbekleding jij verkiest.

Ben je benieuwd naar de troeven van gevelbekleding? Bij Houthandel Thiels ontdek je er alles over!

Gevelbekleding in hout en vezelcementplaten

Ons assortiment bevat werkelijk voor ieder wat wil, van houten gevelbekleding tot vezelcementplaten. Gevelbekleding in hout geeft je woning bijvoorbeeld een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl platen in vezelcement een meer strakke en moderne afwerking creëren. Wist je trouwens dat je gevelbekleding ook zelf kan plaatsen? In onze houthandel hebben wij alles in huis voor gedreven doe-het-zelvers, van nagels en lijm tot isolatiemateriaal. Geen handige Harry? Maak dan zeker gebruik van onze plaatsingsdienst!

 

Duurzame gevelbekleding

Wie op zoek is naar de perfecte gevelbekleding moet zeker en vast eens langskomen bij Thiels in Herselt.
Naast ons uitgebreid assortiment vind je bij ons ook alle toebehoren die je nodig hebt voor het onderhoud van jouw gevelbekleding. Ten slotte staan wij je graag bij met professioneel advies en een plaatsingsdienst om van jouw gevelbekleding een duurzame investering te maken. Kom gerust langs in onze winkel voor een vrijblijvende offerte!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinggevelbekleding gevelbekleding in hout gevelbekleding hout houten gevelbekleding gevelbekleding kiezen
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
gevelbekleding gevelbekleding in hout gevelbekleding hout houten gevelbekleding gevelbekleding kiezen

Blauberg 20 - 2230 Herselt