Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Za 15/08:

  9.00u tot 12.00u

 • Zo 16/08:

  Gesloten

 • Ma 17/08:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 18/08:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 19/08:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 20/08:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 21/08:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Houten bijgebouwen

Wist je dat je niet enkel hout in je interieur en tuin kan integreren, maar het ook kan gebruiken voor het zetten van volledige houten bijgebouwen? Ecologisch gezien is het de beste keuze ten opzichte van andere materialen. Houten bijgebouwen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk maar aan een tuinhuis, poolhouse, houten garage, prieel, schuur of carport. Houten bijgebouwen zien er niet alleen mooi uit, de draagstructuur van het gebouw is ook lichter tegenover andere materialen waardoor de fundering minder zwaar hoeft te zijn.

Houten bijgebouwen: tuinhuis of poolhouse?

Een mooie tuinset gekocht of heb je materiaal waarvoor je geen opbergruimte hebt? Een houten tuinhuis of poolhouse is precies wat jij nodig hebt! Wie veel plaats heeft, kan er zelfs een relaxruimte van maken waar je helemaal tot rust kan komen. Een houten tuinhuis is veel meer dan een tuinberging: je kan er heerlijk relaxen en zelfs feesten. Houten bijgebouwen zien er dan ook geweldig uit. Bepaalde houtsoorten zoals geïmpregneerd naaldhout of tropisch hardhout hebben geen behandeling nodig en gaan 25 jaar mee. Om de houtlook helemaal af te maken, kan je zelfs gaan voor een houten vloer in je bijgebouw.

Soorten hout voor houten bijgebouwen

Er zijn tal van mogelijkheden wat het soort hout betreft dat je kan gebruiken voor houten bijgebouwen. Afhankelijk van de functie van het houten bijgebouw en de sfeer die je wil creëren, kan je kiezen voor een bijpassende houtsoort. De houtsoorten voor houten bijgebouwen worden opgedeeld in twee categorieën: de tropische houtsoorten en de thermisch behandelde houtsoorten.

Er zijn tal van mogelijkheden wat het soort hout betreft dat je kan gebruiken voor houten bijgebouwen.

Tot de tropische houtsoorten behoren bijvoorbeeld Padouk, Afromosia en Western Red Cedar. Wie liever voor een vertrouwde houtsoort gaat, kiest beter voor één van de thermisch behandelde soorten zoals Thermo Es of ThermoWood.

 

Houten bijgebouwen van kwaliteitshout

Wil jij de beste kwaliteit voor jouw houten bijgebouw? Dan ben je bij Thiels aan het juiste adres. Bovendien kan je bij ons terecht voor professioneel advies. Houten bijgebouwen zijn gemakkelijk te bewerken en te plaatsen, maar het wordt nog makkelijker als je één van onze kant-en-klare bouwpakketten gebruikt. Wie zelf geen handige Harry is, kan rekenen op onze plaatsingsdienst. Heb je nog vragen over het aanbod of wil je graag een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker contact op of kom eens langs in onze winkel. Bij ons vind je prachtige houten bijgebouwen van kwaliteitshout! 

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinghouten bijgebouwen bijgebouwen houten bijgebouw bijgebouw houtsoorten
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
houten bijgebouwen bijgebouwen houten bijgebouw bijgebouw houtsoorten

Blauberg 20 - 2230 Herselt