Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Ontwerp & maatwerk

Heb jij een eigenzinnig ontwerp in gedachte om jouw interieur of exterieur die extra majestueuze schwung te geven? Durf al eens creatief te experimenteren met een uniek en origineel concept in je woning. Vind je je gading niet bij de standaardmodellen? Goed nieuws: Thiels helpt jou graag bij de creatie van jouw gepersonaliseerd woonproject op maat. Van een stoeltje tot een groot houten bijgebouw, van een klein tot een groots idee: Thiels helpt jou waar nodig om jouw woondroom om te buigen in de realiteit. Ontwerp & maatwerk behoort dan ook tot onze expertise!

Ontwerp & maatwerk: uw idee, ons productadvies

De realisatie van jouw persoonlijke woondroom start bij jouw idee. Heb jij een leuk idee dat je wil toepassen in jouw woning? Kom dan gerust langs bij Thiels. Van een originele houten tafel tot een dressing op maat of een houten bijgebouw volledig op maat van jouw voorkeuren: geen enkel idee is te gek voor ons qua ontwerp & maatwerk.

Heb jij een eigenzinnig ontwerp in gedachte om jouw interieur of exterieur die extra majestueuze schwung te geven?

Reik ons jouw woonidee aan en wij zullen er alles aan doen om dat om te zetten in de realiteit. Onze professionals staan voor jou klaar met hun expertise en productadvies.

 

3D Ontwerp & maatwerk

Nadat wij een luisterend oor geboden hebben aan jouw persoonlijke voorkeuren en ideeën over jouw woonproject op maat, simuleren wij jouw woonrealisatie in een uniek 3D ontwerp. Van gevelbekleding tot poolhouse: wij tekenen met veel plezier een plan uit voor jou zodat jij met eigen ogen kan zien hoe jouw project op maat er uiteindelijk zal uitzien. Indien nodig passen wij het ontwerp aan. Ontwerp & maatwerk is dan ook onze passie.

Indien het ontwerp is goedgekeurd en je wil overgaan tot realisatie, dan komen wij indien nodig ter plaatse opmeten bij jou thuis.

Ontwerp & maatwerk: opmeting & plaatsing

Indien het ontwerp is goedgekeurd en je wil overgaan tot realisatie, dan komen wij indien nodig ter plaatse opmeten bij jou thuis. Zo hebben wij een perfect zicht op de juiste afmetingen en kunnen wij jouw ontwerp & maatwerk tot in de puntjes finaliseren. Ben je een handige doe-het-zelver?

Dan kan je zelf aan de slag gaan met ons 3D ontwerp en geven wij jou graag de plannen mee. Of je kan natuurlijk ook een beroep doen op onze plaatsingsdienst. Voor persoonlijk ontwerp & maatwerk raden we je aan om een afspraak te maken, telefonisch op 014/54.41.18 of per mail via info@thiels.be. Voor professioneel ontwerp & maatwerk ben je bij  Thiels hoe dan ook aan het juiste adres!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingmaatwerk ontwerp houthandel houten bijgebouw interieur
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
maatwerk ontwerp houthandel houten bijgebouw interieur

Blauberg 20 - 2230 Herselt