Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 27/09:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 28/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 29/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 30/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 01/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 02/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Zo 03/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Welkom bij Thiels

Met zijn warme uitstraling, natuurlijke karakter en uitzonderlijke duurzaamheid is hout een gedroomd materiaal voor binnen én buiten. Al deze positieve eigenschappen maken van hout dan ook een immens populair product in en rond hedendaagse woningen. Wil je als doe-het-zelver hout integreren in je huis of je tuin? Of ben je als professional op zoek naar een betrouwbare partner in de houtsector? Dan kan je hier je zoektocht beëindigen. Thiels uit Herselt heeft namelijk alles in huis wat je nodig hebt, van een compleet productgamma tot een jarenlange ervaring.

Een houthandel met geschiedenis

Het verhaal van Thiels begon al voor de tweede wereldoorlog. Overgrootvader Thiels begon toen met een kleine zagerij, gespecialiseerd in het zagen van bomen voor de lokale bevolking. In de loop der jaren breidde deze activiteit zich uit tot een algemene houthandel, die vandaag de dag gekenmerkt wordt door een lange traditie en ervaring.

Met zijn warme uitstraling, natuurlijke karakter en uitzonderlijke duurzaamheid is hout een gedroomd materiaal voor binnen én buiten.
Thiels vormt dan ook een kwalitatieve en gereputeerde partner voor al jouw houtbehoeften. Bovendien staat deze lange geschiedenis garant voor onze continuïteit en betrouwbaarheid; voor expertise ben je hier dus zeker en vast aan het goede adres!
Een jarenlange ervaring is niet de enige troef van onze houthandel.

De juiste houthandel voor al je houtbehoeften

Een jarenlange ervaring is niet de enige troef van onze houthandel. Wij beschikken ook over een eigen drenkstation en een uitgebreid machinepark dat borg staat voor een vlekkeloze dienstverlening en een oplossing voor al je houtvragen! Tevens is Thiels thuis in verschillende soorten hout, houtproducten en toebehoren. Van plaatmateriaal en massief hout tot timmerhout, hout voor de ruwbouw en voor het interieur, tuinhout, producten voor houtbescherming, en ga zo maar verder. Op deze website willen we je alvast een idee geven van het ruime aanbod van onze houthandel, maar het is natuurlijk onmogelijk om een exhaustieve lijst neer te pennen. Daarom nodigen we je met plezier uit in onze moderne showroom.

Thiels, een one-stop-shopping partner

Bij Thiels kunnen particulieren en professionelen terecht voor een uitgebreide keuze aan timmerhout, vloeren, deuren, parket, wand- en plafondbekleding, en nog veel meer. Ons stokpaardje is onze persoonlijke service: hier is de klant nog echt koning! Voorts beschikken wij over een eigen plaatsingsdienst voor het plaatsen van binnendeuren, laminaat, parket, gevelbekleding, .... Zoek jij nog een houthandel die uit het juiste hout gesneden is voor jouw project? Bezoek dan zeker onze toonzaal in Herselt om kennis te maken met ons assortiment. Voor kwalitatief hout aan de scherpste prijzen moet je bij Thiels zijn!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinghouthandel hout houthandel Herselt timmerhout hout prijzen
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
houthandel hout houthandel Herselt timmerhout hout prijzen

Blauberg 20 - 2230 Herselt