Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Referenties

Ontdek al onze referenties

Voor onze nieuwbouw wouden we naast de strakke crepi en aluminium ook een warm accent, wat we op alle fotos vonden in een mooie houtafwerking. Een ingewerkte garagepoort zat ook meteen in onze gedachten. Door het grote toonpark hadden we meteen een idee van de mogelijke houtsoorten en profielen. We zijn daar zeer goed begeleid geweest door de medewerkers van Thiels, die ons alle voor - en nadelen van de houtsoorten toonden en uitlegden. Na wikken en wegen hebben we gekozen voor een duurzame oplossing, namelijk H-Age van Outdoor Wood Concepts in Afrormosia. Zeker niet de goedkoopste soort, maar super mooi en oersterk. Onze sectionaalpoort was reeds geplaatst door een externe leverancier en voorzien op houtbekleding, alsook hadden we zelf reeds isolatie geplaatst en voorbereidende werken uitevoergd wat voor Thiels geen probleem was. Hun ploeg van plaatsers heeft op 3 dagen tijd uiterst vakkundig onze gevel omgetoverd van een brute beton naar een warme houtpartij met perfecte inwerking van de sectionaalpoort. Het is echt het pronkstuk van onze gevel geworden! Omdat hout leeft hadden we na de plaatsing een klein hoekje van de poort dat sleepte bij regenweer, ook daar is de ploeg van Thiels meteen langsgekomen om de nodige aanpassing te doen. Kortom top werk en fantastische service na verkoop!

Geraerts Jeroen

We zijn zeer tevreden over onze gekozen laminaat en trap. We hebben goed advies gekregen en de trap is met vakmanschap geplaatst!

Cootmans Glenn

Perfecte service , perfecte plaatsing, een positief foutje (met onderverdelingen ipv zonder) bij de geleverde binnendeuren, maar zonder meerprijs , en zeker zo mooi. Zeker aan te bevelen .

Ooms Ben

We hadden 2 projecten lopen, één voor parket en één voor een pivoterende binnendeur. Bij het bezoeken van de toonzaal kregen we een zeer duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden van materialen en opties. Vanaf het ogenblik van het aanvragen van de prijs tot de leveringsdag verliep alle communicatie zeer vlot en spontaan, we werden op regelmatige basis op de hoogte gehouden, zonder hiervoor zelf initiatief te m oeten nemen. Ook over de plaatsing niets dan lof, bij aanvang van de werken werd er eerst nog een overleg voorzien in de ruimte met de plaatsers en ons om eventuele misverstanden te vermijden. Ook tijdens de uitvoering werd er bij twijfel eerst onze mening gevraagd vooral er verder gegaan werd, zodat we achteraf niet voor verrassingen kwamen te staan. Het werktempo lag hoog, de werken waren perfect uitgevoerd en na afloop was de ruimte opnieuw opgeruimd.

Eve Lahou

Onlangs hebben wij twee matte, zwarte binnendeuren besteld. De plaatsing was voorzien voor na het bouwverlof, maar deze werden uiteindelijk al 3 weken voor het bouwverlof geplaatst! Er werd duidelijk gecommuniceerd en opmerkingen werden meteen behandeld. Zeker een aanrader!

Aerts Cathy

Vanaf het eerste gesprek, zeer vriendelijk en goed advies. Duidelijke voorstellen uitgewerkt. Stipt in afspraken. Prachtig resultaat. In een woord KWALITEIT

Dimitri Van Dyck

En zeer trots op het geleverde resultaat 👌🏼 vakmanschap 👍🏻 blij met onze keuze voor jullie!!!

Stijn Luyten

Bedankt voor het mooie maatwerk, alles ziet er super uit!

Wouter Schoeters

Ik ben al langer bij jullie klant en wil bij deze even vermelden dat ik tot hiertoe zeer tevreden van jullie ben. Indertijd heeft Sofie mij zeer goed geholpen met mijn daktimmer en knowhow. Dankzij haar ben ik, mijn vader en nonkels klant bij jullie geworden. Haar inbreng in jullie bedrijf is van onschatbare waarde volgens mij. Prima service bij "ulle John" in het magazijn en vandaag topwerk van den Dave..... Elke schakel in jullie bedrijf werkt, goed bezig mannekes. Ik maak nog wat reclame voor jullie.

Tim

Dank aan de mensen van de firma Thiels dat ze de woning van een bejaarde man van 80 jaar tot een paradijs gemaakt hebben, waar het heerlijk vertoeven is. Bedankt dat jullie het destijds toch aangedurfd hebben om deze werken aan te vatten en tot een zeer mooi resultaat volbracht hebben!

Jozef en Raf

Correcte prijszetting en kwaliteit, prima service, komen afspraken na voor de levering/perfecte plaatsing en zeer klantvriendelijk personeel. Dank voor de samenwerking nu en in de toekomst

Paul Van der Borght van PJ Projects

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Houthandel Thiels en de nazorg. Tijdens de plaatsing bleek dat bij één van onze binnendeuren een slaglatje te weinig was meegeleverd door de fabrikant. Dit werd onmiddellijk aangepakt en reeds enkele dagen daarna kwam een ervaren medewerker langs om deze deur perfect af te werken.

Familie Adriaens-Vandebergen

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinghouthandel houthandel herselt houthandel thiels tuinhout hout
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
houthandel houthandel herselt houthandel thiels tuinhout hout

Blauberg 20 - 2230 Herselt