Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

3 redenen om voor staalplaten te kiezen

Ben je een fervent doe-het-zelver die graag een carport of garage in elkaar steekt? Of ben je van plan om staalplaten te gebruiken bij het plaatsen van je dak? Lees dan zeker verder, want staalplaten zijn ideaal te gebruiken als constructievlak!

Staalplaten zijn voordelig

Heb je geen zin om je hele budget uit te geven aan dakpannen? In vergelijking met andere constructiematerialen zijn staalplaten een goedkopere optie.

In vergelijking met andere constructiematerialen zijn staalplaten een goedkopere optie.

Je spaart bovendien geld uit omdat er geen plaatsingskosten aan te pas komen. Dit is wel het geval bij de meeste andere dakbedekkingen of muurbekledingen. Een dubbele besparing dus!

Staalplaten op maat

Iedereen heeft een ander project, dus waarom zou dan iedereen dezelfde staalplaten moeten gebruiken? Wie het zichzelf gemakkelijk wilt maken, kan kiezen tussen onze staalplaten in standaardafmetingen. Onze leverancier heeft deze steeds op stock liggen, deze zijn dus snel verkrijgbaar. Indien je platen op maat nodig hebt, is dit ook geen enkel probleem. De lengte kan volledig aan jouw wensen aangepast worden, de breedte is enkel verkrijgbaar in standaardafmetingen. De platen worden geleverd met een coating in een RAL-kleur naar keuze. Deze coating wordt nog extra beschermd door een tweede coating in Polyester of Plastisol. Dit zorgt voor een optimaal kleurbehoud.

Het grootste voordeel aan staalplaten, is het feit dat je ze makkelijk zelf kan plaatsen. Ideaal voor de handige Harry’s onder ons!

Staalplaten zijn eenvoudig zelf te plaatsen

Het grootste voordeel aan staalplaten, is het feit dat je ze makkelijk zelf kan plaatsen. Ideaal voor de handige Harry’s onder ons! Wie van plan is om een dak met staalplaten te maken, begint best met een draagstructuur van houten balken of stalen liggers. Daarna kunnen de dakplaten bevestigd worden op deze onderstructuur. De staalplaten hebben gelukkig een laag gewicht in vergelijking met dakpannen, waardoor dit klusje perfect zelf uit te voeren valt!

Thiels: staalplaten van kwaliteit

Staalplaten worden niet enkel verkocht voor privédoeleinden, ook als professional kan je ze gebruiken voor (industriële) projecten. Voor de beste kwaliteit en professioneel advies kan je steeds bij ons terecht. Heb je verder nog vragen over ons aanbod? Aarzel niet om contact op te nemen!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingstaalplaten staalplaten op maat dakplaten houthandel
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
staalplaten staalplaten op maat dakplaten houthandel

Blauberg 20 - 2230 Herselt