Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Tips om verandaplaten te kiezen

Denk je erover na een veranda te plaatsen? Dan zal je geen spijt hebben van die beslissing. Een veranda biedt je een plekje om buiten te genieten van je tuin, of de zon nu schijnt of niet. Zelfs in de kletterende regen is het aangenaam om er te vertoeven. Meer zelfs: net wanneer het regent kan je extra genieten van het rustgevende getokkel op je verandaplaten! Voor je begint denk je best al eens na over welke soort verandaplaten je nodig hebt. Maak je een open of een gesloten veranda? Ga je je veranda verwarmen? Ligt hij aan de noordkant of aan de zuidkant? Kom langs voor advies!

Warmteregulerende verandaplaten

Bij het kiezen van de juiste verandaplaten houd je best de gewenste temperatuur in de gaten. De polycarbonaat platen kunnen transparant of opaal (melkwit) zijn, afhankelijk van hoe fel de zon in jouw veranda zal schijnen. In een gesloten veranda met transparante plexiglas platen, gelegen aan de zuidkant, kan de temperatuur wel eens oplopen. Kies dan voor Polyclear verandaplaten met hittewerende buitenlaag. Wil je ook putje winter genieten van het sneeuwlandschap in je tuin? Dan kan je je veranda rondom volledig dichtmaken met isolerende beglazing, gecombineerd met super isolerende verandaplaten en profielen met thermische onderbrekingen. Hou de temperatuur hoog en de energiefactuur laag met isolerende polycarbonaat platen!

Net wanneer het regent kan je extra genieten van het rustgevende getokkel op je verandaplaten!

Onderhoudsvrije verandaplaten

Hou je wel van buiten zitten, maar niet van iedere week je verandaplaten schrobben? Dan is jouw keuze erg gemakkelijk. Kunststof platen hoef je namelijk helemaal niet schoon te maken: de regen spoelt het vuil er eenvoudigweg van af. Komt er toch groenaanslag op je verandaplaten of wil je ze weer laten blinken als nieuw? Dan volstaat een jaarlijkse reiniging met een sopje van water en een mild reinigingsmiddel. Bleekwater, schuurcrèmes en andere agressieve schoonmaakproducten worden afgeraden.

Zonwerende, isolerende, onderhoudsvrije en kwaliteitsvolle verandaplaten: je vindt ze bij Houthandel Thiels.

Verandaplaten van kwaliteit

Naast de mogelijkheid om heel het jaar door gebruik te maken van je veranda en een beperkt onderhoud is het natuurlijk ook belangrijk dat je verandaplaten lang meegaan. Op onze acrylaat platen en polycarbonaat platen geeft Thiels maar liefst 10 jaar garantie. Zonwerende, isolerende, onderhoudsvrije en kwaliteitsvolle verandaplaten: je vindt ze bij Thiels. 

Acrylaat platen (ook plexiglas genoemd) zijn bovendien 25x sterker dan glas in dezelfde dikte, terwijl polycarbonaat platen wel 250x sterker zijn dan glas in dezelfde dikte dankzij hun specifieke celstructuur. Die 10 jaar garantie geven we dus met een gerust hart op al onze verandaplaten.

 

Verandaplaten bij Thiels

Zonwerende, isolerende, onderhoudsvrije en kwaliteitsvolle verandaplaten: je vindt ze bij Thiels. Laat ons weten hoe jij je ideale oase van rust ziet en wij helpen je verder met de uitwerking ervan. Ook voor profielen, constructies en dergelijke kan je bij ons terecht!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingverandaplaten houthandel polycarbonaat platen plexiglas acrylaat platen
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
verandaplaten houthandel polycarbonaat platen plexiglas acrylaat platen

Blauberg 20 - 2230 Herselt