Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Originele vervangers voor een eiken vloer

Een houten vloer straalt niet alleen warmte uit, het is ook nog eens duurzaam en soms zelfs romantisch. Bovendien geeft het je interieur karakter. Redenen genoeg dus om hiervoor te kiezen. Valt de keuze tussen de verschillende soorten hout je eerder moeilijk? Dat valt goed te begrijpen. Er zijn dan ook oneindig veel houtsoorten die je voor je vloer kan gebruiken.

Daarom kiezen veel mensen voor een eiken vloer, maar is dit wel de beste keuze?

 

Waarom zou ik geen eiken vloer kiezen?

Eik is de populairste houtsoort in ons land voor vloeren, deuren, trappen en plafondbekleding. Al jarenlang pinnen we ons vast op een eiken vloer omdat die geassocieerd wordt met kwaliteit, zeker wanneer men kiest voor massief hout. Dat is absoluut niet gelogen, want wie kiest voor een eiken vloer weet dat deze lang zal meegaan. Maar er zijn nog veel meer houtsoorten op de markt die kwalitatief gezien een goede keuze zijn. Hou je wel van een uitdaging in je interieur? Ga dan voor bamboe of één van de vele tropische houtsoorten. Dit hout geeft de ruimte extra veel karakter en is zelfs nóg harder dan een eiken vloer. Kijk dus bij het kiezen van een vloer zeker wat verder dan je neus lang is!

Veel mensen kiezen voor een eiken vloer, maar is dit wel de beste keuze?

Welke opties zijn er nog naast een eiken vloer?

Ben je toe aan een uitdaging? Dan ben je ook klaar voor een prachtige woning! Een vloer uit tropisch hout is niet goedkoper dan een eiken vloer, maar biedt wel veel mogelijkheden. Elke houtsoort heeft zijn eigen charme en dat reflecteert zich op jouw woning. De keuze in speciale houtsoorten is eindeloos, maar Merbau, Teak, Jatoba, Afzelia of Es zijn het populairste. Heb je dus zin in iets anders? Wacht niet langer en ga voor een exotische houtsoort!

 

Thiels: veel meer dan een eiken vloer

Is een eiken vloer niets voor jou? Bij Thiels adviseren we je graag over alle mogelijkheden die er zijn met tropische houtsoorten. Beslis je om toch bij het bekende te blijven? Geen probleem! Wij helpen je graag aan eender welke houtsoort die jij wenst. Ook voor al jouw andere houtbehoeften ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een ruim aanbod aan voor zowel ruwbouw als interieur en tuin. Bovendien kan je ook beroep doen op onze plaatsingsdienst om jouw vloer te leggen. Neem snel contact op met ons via het nummer 014/54.41.18 of via info@thiels.be.

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingvloer eiken vloer houtsoorten hout houtsoort
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
vloer eiken vloer houtsoorten hout houtsoort

Blauberg 20 - 2230 Herselt