Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Zo til je je interieur een trapje hoger

Wat is een huis zonder interieur? Het maakt er misschien wel een thuis van. Toch komt de inrichting van de woning pas tot leven door ze te voorzien van de juiste meubels, accessoires en kleuren. Wil jij je interieur een trapje hoger tillen? Thiels helpt!

Kleur je interieur

Wist je dat de kleuren van je interieur een invloed hebben op je stemming? Zo werkt groen rustgevend, is rood een stimulerende kleur en brengt geel de optimist in je naar boven. Besluit: kleur is belangrijk voor je interieur. Een tip? Werk met de 60/30/10-regel. Geef je inrichting voor 60% een dominante kleur, voor 30% een secundaire kleur en de overige 10% krijgt een accentkleurtje. Concreet?

Wist je dat de kleuren van je interieur een invloed hebben op je stemming?

Verf de muren wit, koop een beige sofa en werk deze af met okergele kussens. Resultaat? Een prachtig geheel dat rust uitstraalt.

 

Laat licht in je interieur

Naast de kleur van je interieur is natuurlijk ook de verlichting een belangrijke factor om je interieur een trapje hoger te liggen. Sfeer begint namelijk deels bij het kiezen van de juiste verlichting. Het spreekt voor zich dat een keukentafel een andere soort verlichting nodig heeft dan je woonkamer, toch? Kijk dus eerst naar de activiteiten die je zal uitvoeren in de ruimte. Wissel af tussen algemene verlichting, sfeerverlichting en accentverlichting. PS Zijn je lichtpunten al bepaald? Geen probleem, er zijn altijd oplossingen te vinden. Denk maar aan lichtstrips of flexibele lampen.

Of wat dacht je van een houten trappen of binnendeuren?

Ik hou(t) van mijn interieur

Feit: hout maakt je interieur warmer. Het was vroeger en zal ook in de toekomst een materiaal zijn dat blijft verrassen. Bovendien is het een tijdloos item dat goed te combineren valt met alle andere materialen. Glas, metaal, enzoverder. Door contrasten te creëren, krijg je zo een speels en dynamisch geheel. Je kan zelfs een ruimte optisch groter of kleiner doen aanvoelen door het hout op een bepaalde manier te plaatsen. Leg je parketplanken bijvoorbeeld horizontaal in plaats van verticaal.

Of wat dacht je van een houten wand of inbouwkast? Maar wat nog makkelijker is (en eigenlijk niet te negeren valt), zijn houten trappen en binnendeuren. Of je nu wil pronken met de prachtige houtstructuur van de deur of je woning net dat tikkeltje extra wil geven door een magnifieke houten trap, hout wordt gegarandeerd de ster van je interieur.

 

Je interieur opfrissen? Hallo decoratie

En laatst, maar zeker niet vergeten zijn er nog duizenden decoratiestukken om uit te kiezen. Wil je warmte in je interieur? Kies dan opnieuw voor hout. Hou je meer van het abstracte? Dan zijn beton of staal misschien wel de blikvangers. Schalen, spiegels, fotokaders, er zijn echt zoveel mogelijkheden … Voor de handige harry’s zijn er natuurlijk nog verschillende doe-het-zelfprojecten te vinden om zelf accessoires te maken. Misschien een leuke activiteit op een regenachtige zondagnamiddag?

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinginterieur hout trap houten trappen trappen
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
interieur hout trap houten trappen trappen

Blauberg 20 - 2230 Herselt