Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

5 redenen om voor laminaat te kiezen

Op zoek naar de perfecte vloer voor jouw woning? We geven je in deze tekst 5 redenen om voor laminaat te kiezen. Erna twijfel jij misschien niet langer om de stap te zetten …

Laminaat kan je gemakkelijk plaatsen

Voor de doe-het-zelvers onder ons is het leuk om te weten dat je laminaat zeer eenvoudig zelf kan leggen. Het bevat namelijk een kliksysteem waardoor je geen lijm nodig hebt en het klusje reeds binnen enkele uren geklaard is.

Op zoek naar de perfecte vloer voor jouw woning?
Wist je trouwens dat je laminaatvloeren best op een bestaande vloer kan plaatsen? Geen afbraakwerken nodig. Op een ondervloer kan natuurlijk ook. En het beste van allemaal? Zodra de vloer geplaatst is, kan je er al naar hartenlust op rondlopen, -dansen, of –huppelen.
Wist je trouwens dat je laminaatvloeren best op een bestaande vloer kan plaatsen?

Een ruime variatie aan laminaat

Ongelimiteerd. Dat woord omvat zowat het hele aanbod aan laminaat samen. Je kan namelijk niet alleen de houtsoort kiezen, maar ook de kleur en de textuur kan je perfect afstemmen op je interieur. Met laminaat met een parketlook heb je zelfs het beste van twee werelden in je woning liggen. Liever zo’n retro-visgraatmotiefje? Check! En alsof het niet gekker kan, heb je zelfs laminaatvloeren die op tegels lijken. Daarnaast is het materiaal kleurvast en zal het bij blootstelling aan de zon dus niet verkleuren. Maar qua voordelen zijn we er nog niet, hoor!

Laminaat in de badkamer? Dat kan!

Vroeger werd er gezegd dat je laminaat beter niet in de badkamer kon plaatsen. Gelukkig zijn die tijden helemaal passé! Zo bestaan er namelijk laminaatsoorten die volledig waterafstotend zijn en die je vloer beschermen tegen water-ongelukjes, pun intended. De badkamer en/of de keuken kan je dus zonder problemen perfect afwerken met een laminaatvloer. En er is meer!

Laminaat is onderhoudsvriendelijk

Laminaat is zowat één van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren op de markt. Regelmatig stofzuigen is vaak al voldoende. Geen grote fan van de stofzuiger? Dan poets je alles gewoon met een vochtige dweil. En al die speciale middeltjes? Niet nodig.

 

 

En wat met het prijskaartje van laminaat?

Vergis je niet, want ook bij laminaat heb je verschillende prijscategorieën. Het wordt vaak de goedkopere variant van parket genoemd, maar toch heb je zowel goedkopere als duurdere soorten. Mag je je keuze hierop baseren? Nee. Belangrijk is om laminaat van goede kwaliteit te kiezen. Veel succes op je zoektocht!

Voor de doe-het-zelvers onder ons is het leuk om te weten dat je laminaat zeer eenvoudig zelf kan leggen.

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinglaminaat laminaatvloeren laminaat parketlook laminaatvloer Laminaat in de badkamer
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
laminaat laminaatvloeren laminaat parketlook laminaatvloer Laminaat in de badkamer

Blauberg 20 - 2230 Herselt