Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Vier trends voor een warm interieur

Nu de winter weer voor de deur staat, doen we niets lievers dan gezellig binnenblijven in onze woonkamer, omringd door familie, vrienden en niet te vergeten: onze trouwe viervoeters. Maar niet enkel het gezelschap zorgt ervoor dat we ons ergens thuis voelen … Ook een warm interieur speelt hierbij een grote rol. Warmte kan je natuurlijk letterlijk creëren. Niemand zegt nee tegen een gezellig dekentje, toch? Of misschien heb je wel een kachel, of een old school open haard in je woonkamer. Leuk! Maar het kan ook anders. Heb je er al eens aan gedacht om een warm interieur te creëren door elementen toe te voegen die niet letterlijk warmte geven, maar dit wel uitstralen? In deze blog bespreken we vier trends die jouw interieur helemaal opwarmen.

Houten vloeren voor een warm interieur

Hout is een must om een warm interieur te creëren. Een houten vloer is dus een echte investering voor je woonkamer en je slaapkamer. Het is niet alleen praktisch en duurzaam, maar bovenal warm en gezellig. Een houten vloer is bovendien tijdloos. Houten vloeren zijn al jaren populair, en we zijn er zeker van dat ook je achterkleinkinderen nog van een houten vloer gaan genieten.

 

Een warm interieur met decoratie en planten in je woonkamer

Een warm interieur zit ‘m natuurlijk ook in de details. Daarom kunnen decoratieve elementen voor een warme touch zorgen. Tientallen kussens in de slaapkamer, een vloerkleed in de woonkamer of de al eerder vermelde dekentjes zijn een must.  

Houten vloeren voor een warm interieur.

Maar heb je ook al eens gedacht aan leuke plantjes? Dat kunnen zowel grote als kleine exemplaren zijn. Een plant van bamboe matcht bovendien nog eens perfect met je houten vloer.

 

Houten wanden passen perfect in een warm interieur

En nu we toch over matchen bezig zijn: een houten wand is de nieuwste trend in interieurland, én hij past mooi bij je houten vloer. Een houten wand in je woonkamer zorgt trouwens niet alleen voor een warm interieur, maar straalt ook gezelligheid en creativiteit uit. En het is dan ook nog eens ecologisch. En net zoals je houten vloer, is ook deze houten wand tijdloos, want hout is nooit passé. Bewijs de natuur een dienst, en haal houten wanddecoratie in huis. Warm interieur verzekerd!

Heb je er al eens aan gedacht om een warm interieur te creëren door elementen toe te voegen die niet letterlijk warmte geven, maar dit wel uitstralen?

Een woonkamer vol sfeerverlichting creëert een warm interieur

Last but not least voor een warm interieur: zeg het met sfeerverlichting. Dat kan bijvoorbeeld al met gezellige, kleine lichtjes om je woonkamer op te fleuren. Maar ook je standaardverlichting kan een warm element in je interieur bieden, zeker wanneer je zorgt voor warme lichttinten. Ook een dimmer, waarmee je je verlichting ’s avonds kan aanpassen aan het uur, en ’s winters aan de temperatuur, is ideaal voor een warm interieur. Warme verlichting in combinatie met houten wanden, houten vloeren en je nieuwe bamboeplanten: dat kan alleen maar voor gezelligheid en sfeer in de woonkamer zorgen. Denk daarnaast aan kaarsen en je hebt instant een warm interieur. En geen nood: je houten vloer is bewerkt, dus hij zal niet meteen in vlammen opgaan.

Na het lezen van deze blog mag het duidelijk zijn: niets schreeuwt warmte zoals hout. Een houten vloer, houten wanden of houten decoratie van Thiels in je interieur, en je voelt je meteen thuis. Maar probeer het vooral eens zelf. Met welke trends zorg jij deze winter voor een warm interieur?

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingwarm interieur interieur houten vloer Houten wand houten vloeren
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
warm interieur interieur houten vloer Houten wand houten vloeren

Blauberg 20 - 2230 Herselt