Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Hedendaagse trends in gevelbekleding

Nieuw jaar, nieuw jasje voor je gevel! Woon je al een tijdje in hetzelfde huis en heb je nood aan een nieuwe look? Of ben je net met een nieuwbouwproject bezig, maar weet je nog niet goed wat je met de gevel gaat doen? Gevelbekleding zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar is bovendien erg praktisch. In deze blog leggen we aan de hand van de hedendaagse trends de vele voordelen van gevelbekleding uit.

Gevelbekleding voor elk seizoen

Bij de keuze van gevelbekleding wil je natuurlijk gaan voor een look die het hele jaar door mooi is, en waarbij je door de seizoenen heen verzekerd bent van de beste kwaliteit en de juiste gevelisolatie en ventilatie. Kies je voor houten gevelbekleding in de zomer? Dan wil je ook in de winter zeker zijn dat het kwalitatief materiaal is, zodat het niet aangetast wordt door veranderende weersomstandigheden.

Gevelbekleding zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar is bovendien erg praktisch.
Gelukkig zijn er voldoende houtsoorten die perfect zijn om als gevelbekleding te gebruiken en die het hele jaar door regen, wind en warmte verduren. Hout zorgt daarnaast voor een warme, natuurlijke uitstraling én het is een uiterst duurzaam materiaal. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de natuur. Bovendien is het één van de specialiteiten van Thiels.
Naast houten gevelbekleding is ook gevelbekleding van aluminium of volkern het hele jaar door een goede keuze.

De juiste gevelbekleding voor jouw huis

Naast houten gevelbekleding is ook gevelbekleding van aluminium of volkern het hele jaar door een goede keuze. Met deze gevelplaten kan je eenvoudig een hedendaagse, moderne en strakke look voor jouw woonst creëren, wat dan weer naadloos aansluit bij de hedendaagse trends. De keuze is aan jou: ga jij voor een warme, tijdloze look en kies je voor gevelbekleding in hout? Of is een moderne, strakke uitstraling een betere match voor jouw woonst? Wat je ook kiest: met beide looks zit je nog jaren goed, als we de trends mogen geloven.

 

Voordelen van gevelbekleding

Gevelbekleding heeft vele voordelen, waarvan we er in deze blog al enkele hebben opgesomd. Maar er is meer: zo heb je met gevelbekleding heel wat vrijheid om te kiezen voor een look die écht bij je woning past. Ga je als echte doe-het-zelver graag zelf aan de slag, of laat je het werk liever door een professionele firma uitvoeren? Alles is mogelijk, en jij hoeft gewoon te kiezen wat het best aansluit bij jou.

Kies voor duurzame gevelbekleding

Bij Thiels vind je houten gevelbekleding in alle soorten en maten. Zo vind je er gegarandeerd iets dat aansluit bij jouw smaak én bij je huis. Bovendien werkt Thiels met duurzame materialen. Zo geniet jij nog jarenlang van jouw gevelbekleding. Neem vandaag nog contact op, of maak een afspraak voor een aanpak op maat.

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinggevelbekleding houten gevelbekleding gevelbekleding aluminium gevelbekleding in hout duurzame gevelbekleding
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
gevelbekleding houten gevelbekleding gevelbekleding aluminium gevelbekleding in hout duurzame gevelbekleding

Blauberg 20 - 2230 Herselt