Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

EEN TRAP VOOR ELKE STIJL

Trappen vormen als het ware het visitekaartje van een woning. Als statige blikvanger in de inkomhal of als sfeervol element in de woonkamer, je kan er letterlijk alle kanten mee op. Dit geldt trouwens ook op esthetisch vlak. Trappen in cottage stijl, strak en modern, eerder klassiek, en ga zo maar voort: Thiels uit Herselt denkt met je mee en realiseert jouw project op maat precies zoals jij het in gedachten hebt. Jij mag dromen, wij zorgen voor de kwaliteit en het oog voor detail in de afwerking.

Prachtige trappen in alle stijlen

Een trap is er niet louter omwille van functionele redenen; ook voor je interieur speelt hij een bepalende rol. Geen wonder dus dat ze bestaan in de meest uiteenlopende stijlen, van modern en design tot klassiek en landelijk. Ben je op zoek naar een exemplaar dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke smaak, dan kunnen wij je daar perfect bij helpen. Wij bieden je een uitgebreid assortiment aan houten trappen, verkopen houten bekleding voor betonnen trappen en bieden kant-en-klare zoldertrappen aan. Voor prachtige uitvoeringen moet je bij Thiels zijn. Professionele medewerkers en een modern machinepark zijn onze garanties voor een perfect eindresultaat.

 

Een professionele dienst om trappen te plaatsen

Als kers op de taart kan je ons ook inschakelen voor de plaatsing. Is trappen plaatsen niet echt jouw stiel?

Trappen vormen als het ware het visitekaartje van een woning. Als statige blikvanger in de inkomhal of als sfeervol element in de woonkamer, met trappen kan je letterlijk alle kanten op.
Geen probleem, je kan namelijk altijd rekenen op onze plaatsingsdienst om jouw trap te installeren. Uiteraard garanderen wij je hierbij een snelle service en een piekfijne oplevering. De klant is bij ons echt nog koning! Dankzij onze professionele plaatsingsdienst wordt jouw gedroomd project binnenkort werkelijkheid.
Onze trappen worden van A tot Z gemaakt door een team van gepassioneerde vakmensen met oog voor detail.

Trappen op maat bij Thiels

Heb jij een leuk idee voor een trap? Dan zorgt Thiels graag voor de uitvoering. Bij ons kan je de mooiste trappen op maat laten maken. Droom jij van een trap met een metalen leuning of heb jij je hart verloren aan een volledig houten trap? Laat het ons weten. Wij vervaardigen en plaatsen jouw trap op maat met veel plezier.

Van ruw hout tot volledig afgewerkt product, inclusief opmeting en plaatsing: onze trappen worden van A tot Z gemaakt door een team van gepassioneerde vakmensen met oog voor detail. Ben je benieuwd naar onze diensten of wil je graag ons aanbod verkennen? Kom dan snel langs in onze showroom of contacteer ons!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingtrappen trap trappen op maat houthandel interieur
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
trappen trap trappen op maat houthandel interieur

Blauberg 20 - 2230 Herselt