Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 27/09:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 28/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 29/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 30/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 01/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 02/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Zo 03/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Tuinschermen

ONS AANBOD

Woning, terras en tuin vormen vandaag de dag één architecturaal geheel en daarin speelt hout een voorname rol. Hout is dan ook een duurzaam en ecologisch verantwoord materiaal dat zich plooit naar elke stijl: van landelijke tuinen tot moderne kleine stadstuintjes. Houten tuinschermen zijn nog steeds één van de meest populaire afsluitingen. Woon jij graag in jouw huis maar had je toch graag wat meer privacy gewild? 
Stoor jij je aan de inkijk van de buren of aan toevallige voorbijgangers? Met houten tuinschermen van Collstrop is dit euvel in een handomdraai verholpen!

Geschikte houtsoorten voor tuinschermen

Omdat tuinhout blootgesteld wordt aan extreme weersomstandigheden, moet het duurzaam en slijtvast zijn. Daarom zijn bepaalde houtsoorten voor tuinschermen geschikter dan andere. Vooral de houtsoorten met een hoge duurzaamheid zoals Europees hardhout en tropisch hardhout komen dan ook in aanmerking voor tuinomheiningen. Des te meer omdat tuinschermen in contact staan met de grond en dus extra onderhevig zijn aan vocht en koude. Geïmpregneerd hout bijvoorbeeld is daarom geschikt als tuinafscheiding: dat is hout dat onder druk geïmpregneerd is om het te beschermen tegen vocht en houtrotting.

 

Duurzame tuinschermen

Tuinschermen in hardhout staan garant voor een duurzame oplossing op lange termijn.
Houthandel Thiels beschikt over een ruim assortiment aan houten tuinschermen van Collstrop in verschillende stijlen en modellen.
Zo sluit jij jouw eigendom in stijl af! Tuinschermen van Collstrop in kwalitatief hoogwaardig hout bieden naast hun esthetische meerwaarde trouwens nog een bijkomend voordeel: ze zijn niet alleen erg onderhoudsvriendelijk maar ze gaan daarenboven ook nog eens jarenlang mee. Houten tuinschermen vragen minder onderhoud dan een groene afsluiting bijvoorbeeld en bieden daarnaast ook meer privacy.
Houthandel Thiels beschikt over een ruim assortiment aan houten tuinschermen van Collstrop in verschillende stijlen en modellen.

Prefab tuinschermen en tuinschermen op maat

Thiels beschikt over een ruim assortiment aan houten tuinschermen van Collstrop in verschillende stijlen en modellen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw tuinscherm niet alleen je tuin veilig afschermt, maar ook dat jouw tuinscherm het verlengde vormt van het prachtig decor in je tuin. Bij ons vind je zowel voorgefabriceerde tuinschermen als tuinschermen op maat. Omdat het juiste tuinscherm kiezen voor jouw tuin geen sinecure is, staat Thiels jou graag met raad en daad bij. Bij ons vind je ongetwijfeld een houten tuinscherm dat beantwoordt aan jouw persoonlijke voorkeur en budget en dat perfect past bij de stijl van jouw tuin!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingtuinschermen houten tuinschermen tuinscherm tuinschermen collstrop tuinschermen op maat
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
tuinschermen houten tuinschermen tuinscherm tuinschermen collstrop tuinschermen op maat

Blauberg 20 - 2230 Herselt