014 54 41 18                      Stuur een e-mail!
houthandel Herselt timmerhout hout houthandel hout prijzen
houthandel hout houthandel Herselt timmerhout hout prijzen
houthandel Herselt timmerhout hout houthandel hout prijzen

Welkom bij Houthandel Thiels

Met zijn warme uitstraling, natuurlijke karakter en uitzonderlijke duurzaamheid is hout een gedroomd materiaal voor binnen én buiten. Al deze positieve eigenschappen maken van hout dan ook een immens populair product in en rond hedendaagse woningen. Wil je als doe-het-zelver hout integreren in je huis of je tuin? Of ben je als professional op zoek naar een betrouwbare partner in de houtsector? Dan kan je hier je zoektocht beëindigen. Houthandel Thiels uit Herselt (Antwerpen) heeft namelijk alles in huis wat je nodig hebt, van een compleet productgamma tot een jarenlange ervaring.


Een houthandel met geschiedenis

Het verhaal van Houthandel Thiels begon al voor de tweede wereldoorlog. Overgrootvader Thiels begon toen met een kleine zagerij, gespecialiseerd in het zagen van bomen voor de lokale bevolking. In de loop der jaren breidde deze activiteit zich uit tot een algemene houthandel, die vandaag de dag gekenmerkt wordt door een lange traditie en ervaring. Houthandel Thiels vormt dan ook een kwalitatieve en gereputeerde partner voor al jouw houtbehoeften. Bovendien staat deze lange geschiedenis garant voor onze continuïteit en betrouwbaarheid; voor expertise ben je hier dus zeker en vast aan het goede adres!

 
Een jarenlange ervaring is niet de enige troef van onze houthandel.

Voor kwalitatief hout een de scherpste prijzen moet je bij Houthandel Thiels zijn!
 

De juiste houthandel voor al je houtbehoeften

Een jarenlange ervaring is niet de enige troef van onze houthandel. Wij beschikken ook over een eigen drenkstation en een uitgebreid machinepark dat borg staat voor een vlekkeloze dienstverlening en een oplossing voor al je houtvragen! Tevens is Houthandel Thiels thuis in verschillende soorten hout, houtproducten en toebehoren. Van plaatmateriaal en massief hout tot timmerhout, hout voor de ruwbouw en voor het interieur, tuinhout, producten voor houtbescherming, en ga zo maar verder. Op deze website willen we je alvast een idee geven van het ruime aanbod van onze houthandel, maar het is natuurlijk onmogelijk om een exhaustieve lijst neer te pennen. Daarom nodigen we je met plezier uit in onze moderne showroom.

 

Houthandel Thiels, een one-stop-shopping partner

Bij Houthandel Thiels kunnen particulieren en professionelen terecht voor een uitgebreide keuze aan timmerhout, vloeren, deuren, parket, wand- en plafondbekleding, en nog veel meer.


Ons stokpaardje is onze persoonlijke service: hier is de klant nog echt koning! Voorts beschikken wij over een eigen transportdienst en plaatsingsdienst voor het plaatsen van binnendeuren, laminaat, parket en dakramen van Velux. Zoek jij nog een houthandel die uit het juiste hout gesneden is voor jouw project? Bezoek dan zeker onze toonzaal in Herselt om kennis te maken met ons assortiment. Voor kwalitatief hout aan de scherpste prijzen moet je bij Houthandel Thiels zijn!


VRAAG EEN
VRIJBLIJVENDE OFFERTE
VRAAG EEN
VRIJBLIJVENDE OFFERTE
ONTDEK ONZE
PROFESSIONELE AANPAK
ONTDEK ONZE
PROFESSIONELE AANPAK
NEEM CONTACT
MET ONS OP!
NEEM CONTACT
MET ONS OP!
Maandag - Vrijdag: 8u - 12u en 13u - 18u
Zaterdag: 8u - 12u    Zon- & feestdagen gesloten

Delen:  

hout houthandel houthandel Herselt timmerhout
  • Als professional kan ik bij Houthandel Thiels altijd rekenen op correcte prijzen en een snelle service. Kortom: een top samenwerking.

    P. de Vaert

  • Wij hebben onze binnendeuren laten plaatsen door Houthandel Thiels. Dit gebeurde allemaal heel vakkundig, bedankt!

    Familie Jacobs

  • Voor onze gevelbekleding vroegen we Houthandel Thiels om hulp. Zij waren super behulpzaam en stonden altijd klaar met goed advies.

    K. Verhulst