Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 27/09:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 28/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 29/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 30/09:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 01/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 02/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Zo 03/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Interieur plaatsing

Wil jij graag een nieuwe vloer, zou je graag eindelijk die nieuwe binnendeuren in jouw woning geplaatst zien, of droom jij al jarenlang van een prachtige trap op maat? Ben je zelf niet zo handig aangelegd en wil je de plaatsing liever overlaten aan professionals? Voor professionele interieur plaatsing moet je bij Thiels zijn! Onze ervaren vakmensen realiseren jouw interieurproject op maat van jouw wensen en met oog voor detail en kwaliteit.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar parketvloer, laminaat of vinyl, de professionele plaatsingsdienst van Houthandel Thiels plaatst graag jouw gedroomde vloeren in jouw woning.

Interieur plaatsing: vloeren

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar parketvloer, laminaat of vinyl, de professionele plaatsingsdienst van Thiels plaatst graag jouw gedroomde vloeren in jouw woning. Zwevend of verlijmd, onze professionele plaatsers leveren steeds correct werk en bieden jou garantie. Indien je beroep doet op onze plaatsingsdienst voor een renovatieproject, dan geniet je bovendien van 6% btw op jouw interieur plaatsing.

 

Interieur plaatsing: binnendeuren

Moderne of landelijke deuren, verfdeuren of glazen binnendeuren: de mooiste binnendeuren worden nog net dat tikkeltje mooier indien ze geplaatst zijn door professionals. De laatste jaren zijn stalen deuren met glas enorm populair.
Droom jij ook van zo’n prachtexemplaar in je woning? Thiels plaatst jouw binnendeuren op maat met de grootste deskundigheid en vakkennis. Vraag gerust informatie over interieur plaatsing via info@thiels.be of op 014/54 41 18. Jouw project op maat is onze passie!

Interieur plaatsing: trappen, wanden en plafonds

Een trap oogt pas helemaal af als die ook correct en deskundig geplaatst is met oog voor detail, nietwaar? Voor interieur plaatsing van jouw grotere interieurprojecten op maat ben je bij Thiels aan het juiste adres. Een wand of plafond in gyproc wordt bijvoorbeeld steeds vaker toegepast en biedt veel voordelen zowel bij renovatie als bij nieuwbouw, zoals het isoleren van binnenuit.

Interieur plaatsing: trappen, wanden en plafonds.

Ons team van professionele medewerkers is gespecialiseerd in de plaatsing van trappen, wanden en plafonds zodat jouw huis binnenkort helemaal beantwoordt aan jouw woondromen.

 

Interieur plaatsing: meubels op maat

Tijd voor een nagelnieuwe dressing in de slaapkamer of wil jij een kast op maat in jouw living? Goed nieuws, want ook in de vervaardiging van meubels op maat zijn wij expert! Thiels denkt graag met je mee wanneer jij een ontwerp in gedachte hebt voor jouw gedroomd meubel op maat. Zo eindig jij met een unieke, originele eyecatcher in jouw woning. Wij vervaardigen en plaatsen dressings en kasten op maat van jouw voorkeuren. Voor interieur plaatsing staat het ervaren plaatsingsteam van Thiels dan ook met raad en daad voor je klaar. Vraag gerust meer informatie over interieur plaatsing, maak een afspraak of kom naar onze showroom!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinginterieur houthandel binnendeuren interieurproject vloeren
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
interieur houthandel binnendeuren interieurproject vloeren

Blauberg 20 - 2230 Herselt