Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

De voordelen van laminaat

Iedereen kent het wel: die warme, gezellige uitstraling die een houten vloer met zich meebrengt. Terwijl deze natuurlijke charme een onmiskenbaar voordeel is, laten veel mensen zich afschrikken door het iets intensievere onderhoud van parket. Behoor jij ook tot deze groep? Maak dan kennis met laminaat, een vloertype dat het beste van twee werelden combineert. Dankzij laminaat kan je namelijk volop genieten van alle voordelen van parket gecombineerd met het beste van een kunststof vloer. Denk hierbij vooral aan een lagere prijs en een makkelijker onderhoud.

Wat is laminaat juist?

Je kan laminaat een beetje bekijken als een kunststof vloer met een wel érg goede vermomming. Laminaat bestaat namelijk uit verschillende lagen, zijnde een onderlaag, een drager, een papierlaag die op de drager wordt aangebracht en een kunststof toplaag ter bescherming. Het is vooral de papierlaag die een belangrijke rol speelt bij laminaat, want hier wordt een bepaalde tekening op geprint die het uiterlijk van de vloer zal bepalen. Een populair dessin is bijvoorbeeld de houtlook, en het gaat zelfs verder dan de look alleen. Door de jaren heen heeft laminaat namelijk een hele evolutie doorgemaakt waardoor ook de structuur van het oppervlak zodanig gemaakt kan worden dat deze aanvoelt als hout. Op die manier krijg je een vloer die er niet alleen uitziet als parket, maar ook nog eens zo voelt!

Maak kennis met laminaat, een vloertype dat het beste van twee werelden combineert.

Laminaat in de badkamer… Kan dat?

Terwijl echte houten vloeren een vrij specifiek onderhoud vereisen kan je laminaat simpelweg proper houden met wat water en klassieke reinigingsproducten. Dit betekent echter niet dat alle soorten laminaat zonder meer waterbestendig zijn. Wil je laminaat gebruiken in een vochtige ruimte zoals de badkamer of berging, dan heb je een specifiek type nodig. Bij Thiels verkopen we vinylvloeren of LVT-vloeren van Ter Hürne. Deze zachte, comfortabele vloeren kunnen perfect gelegd worden in de badkamer en lijken als twee druppels water op een originele houten vloer. Een gezellig uitziende vloer die naadloos doorloopt van de badkamer naar de slaapkamer? Geen probleem, het kan allemaal! Heb je toch nog vragen omtrent laminaat in vochtige ruimtes of over LVT-vloeren, aarzel dan niet om ons deze te stellen.

Je kan laminaat een beetje bekijken als een kunststof vloer met een wel érg goede vermomming.

Laminaat: de perfecte imitatie van hout

Zo zie je maar, ook met andere materialen kan je die prachtige uitstraling van een houten vloer in huis halen! Hebben we je warm gemaakt voor laminaat, kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Herselt (provincie Antwerpen). Hier vind je verschillende soorten laminaat, allemaal tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding. Zie je het niet zitten om je vloer zelf te plaatsen?

Dan kan je beroep doen op onze plaatsingsdienst. Ons team staat je hier ook te woord moest je nog verdere vragen hebben. Voor meer informatie kan je ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen op info@thiels.be of ons telefoneren op 014/54.41.18!

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinglaminaat soorten laminaat laminaat badkamer laminaat in badkamer laminaat in de badkamer
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
laminaat soorten laminaat laminaat badkamer laminaat in badkamer laminaat in de badkamer

Blauberg 20 - 2230 Herselt