Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 17.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Wo 20/01:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 21/01:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 22/01:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 23/01:

  9.00u tot 12.00u

 • Zo 24/01:

  Gesloten

 • Ma 25/01:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/01:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Plaatsing van een houten bijgebouw

Mag een lekkere cocktail voor jou niet ontbreken om van alle luxe van een buitenzwembad te genieten? Wil je ook barbecues organiseren wanneer het regent? Of heb je geen plek meer voor je tweede auto? Stop met piekeren, want de oplossing ligt voor het grijpen: hallo houten bijgebouw! Thiels gidst je graag doorheen de plaatsing van zo’n gebouw.

Doe-het-zelvers aanwezig? Bouw zelf je houten bijgebouw!

Wanneer je graag je handen uit de mouwen steekt, kan je zelf een houten bijgebouw plaatsen. Hierbij zijn er twee opties die je kunt overwegen. Ofwel koop je een kant-en-klaar bouwpakket met geïmpregneerd hout dat je alleen nog in elkaar moet zetten. Hou bij deze bouwpakketten wel rekening met het feit dat je gebonden bent aan standaardconstructies; maatwerk is hier niet mogelijk.

Stop met piekeren, want de oplossing ligt voor het grijpen: hallo houten bijgebouw!

Ofwel ga je zelf aan de slag met een houten bijgebouw dat wij volledig voor jou samengesteld hebben. Hier zal je wel wat vuilere handen krijgen aangezien je alles zelf nog op maat moet zagen. Onze hulp? Die vind je in dit geval in een stappenplan. We laten je dus niet aan je lot over! Zit je liever in je luie zetel? Wie niet. Daarom nemen wij het werk graag uit je handen. Onze werkmannen zijn gespecialiseerd in hun vak en plaatsen binnen de kortste keren het houten bijgebouw van je dromen.

Wanneer je graag je handen uit de mouwen steekt, kan je zelf een houten bijgebouw plaatsen.

Stappenplan voor een houten bijgebouw

Bij het plaatsen van een houten bijgebouw volg je altijd hetzelfde stappenplan. Allereerst moet je een plaats uitkiezen en deze funderen met gewapend beton of met funderingsbalken. Aangezien onze specialiteit schuilt in hout is dit een taakje dat je zelf moet doen. Daarna worden de houtskeletwanden geplaatst. What’s next? Het dak! Pas daarna worden de gevelbekleding en de eventuele deuren en ramen geplaatst.

Zijn we er al? Neen hoor, het dak moet nog gedicht worden. Wil je ook isolatie in het houten bijgebouw? Dat kan! En ook de binnenwanden en het plafond kunnen perfect worden afgewerkt.

 

Een houten bijgebouw? Da’s een must have!

Voordat je start met het plaatsen van een houten bijgebouw moet je ons wel laten weten aan welke stedenbouwkundige normen je gebonden bent. Pas dan kunnen wij jouw droomontwerp afleveren. Twijfel je nog over een ander materiaal dan hout? Met een houten bijgebouw blijft je ecologische voetafdruk minimaal, heb je slechts een minimale fundering nodig, en zal je door de snelle bouwmethode meteen kunnen genieten van je nieuwe stekje.

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingbijgebouw houten bijgebouw bijgebouw plaatsen houthandel hout
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
bijgebouw houten bijgebouw bijgebouw plaatsen houthandel hout

Blauberg 20 - 2230 Herselt