Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Werk je huis af met unieke wandbekleding

Wil jij je woning snel en eenvoudig een originele look geven? Dat kan met unieke wandbekleding! Nog nooit was het zo simpel om je huis te personaliseren. Neem het van ons aan, met originele houten wandbekleding tover je je huis meteen om tot een prachtige plek.

Wat is unieke wandbekleding?

We zouden hier nu een erg technische uitleg kunnen neerpennen, maar laat ons eerlijk zijn, dat interesseert je natuurlijk niet. Jij bent op zoek naar een manier om je woning wat meer flair te geven. Wel dat doet én is unieke wandbekleding. Het is de kers op de taart van jouw huis. Heb jij trouwens vaak last van harde geluiden in huis? Dan zal je er gegarandeerd dol op zijn.

Wil jij je woning snel en eenvoudig een originele look geven? Dat kan met unieke wandbekleding!
Foto: Wood4Walls
Het is niet omdat deze blogtekst over unieke wandbekleding in hout gaat, dat de mogelijkheden van deze panelen beperkt zijn.
Foto: Wood4Walls

Het decoratieve hout beschikt namelijk over akoestische eigenschappen. Jaja, een perfecte mix tussen decoratieve elegantie en geluidsabsorptie, dus!

 

Veelzijdigheid van unieke wandbekleding

Het is niet omdat deze blogtekst over unieke wandbekleding in hout gaat, dat de mogelijkheden van deze panelen beperkt zijn. Neen hoor, niets is minder waar. De collectie houten wandbekleding is zo uiteenlopend dat wij je garanderen dat er voor elk interieur wel wandbekleding te vinden is. Meer zelfs, we gaan zo ver dat we beweren dat unieke wandbekleding je interieur naar een volledig nieuwe dimensie brengt. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende houtsoorten, diverse 3D-designs, maar ook allerlei kleuren. Kortom: unieke wandbekleding maakt van jouw woning een echt pareltje.

Hoe onderhoud je unieke wandbekleding?

Zoals altijd hebben we het beste tot op het einde gehouden. Met unieke wandbekleding in hout heb je geen gedoe met schilderwerken die je woning een tijdje onbewoonbaar maken door eventuele vieze geurtjes. Nee nee, je kan de panelen gewoon laten plaatsen door een professional waardoor jij binnen de kortste keren van de nieuwe looks van je huis kan genieten. En hoe moet je ze dan proper maken? Gewoon met een zachte doek en mild reinigingsmiddel. Dat is alles wat jij nodig hebt om deze panelen te onderhouden. Unieke wandbekleding in huis? Da’s dus veel luxe, voor weinig werk.

Met unieke wandbekleding in hout heb je geen gedoe met schilderwerken die je woning een tijdje onbewoonbaar maken door eventuele vieze geurtjes.
Foto: Wood4Walls

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsingwandbekleding unieke wandbekleding houten wandbekleding wandbekleding in hout wandbekleding interieur
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
wandbekleding unieke wandbekleding houten wandbekleding wandbekleding in hout wandbekleding interieur

Blauberg 20 - 2230 Herselt