Contact
3 reviews
5/5
Thiels
Visit our shop for the latest prices.
Blauberg 20 2230 Herselt
014/54 41 18
Vandaag: open van 9.00u tot 12.00u
 • Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

 • Ma 25/10:

  9.00u tot 12.00u

 • Di 26/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Wo 27/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Do 28/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Vr 29/10:

  9.00u tot 12.00u
  13.00u tot 17.00u

 • Za 30/10:

  Gesloten

 • Zo 31/10:

  Gesloten

Bezoek toonzaal is ENKEL op afspraak

Maak van binnen en buiten één geheel

Geef toe, het Belgische weer is niet altijd dat. Daardoor kan je misschien niet vaak genoeg van je tuin genieten en zit je te veel binnen. Maar wat als wij een oplossing hebben? Een idee waardoor je buiten en binnen gemakkelijk met elkaar kan verbinden? Het kan. En beter nog: met hout is dit eenvoudig te realiseren. Thiels zet je op weg!

Haal de natuur naar binnen

Vraag een kind om een tekening te maken van een tuin en de kleuren bruin en groen komen gegarandeerd aan bod. Denk maar aan planten, bomen en gras. Natuurlijk geven we je niet de tip om kunstgras in je woonkamer aan te leggen, maar je kan de woonkamer wel gewoon wat groener maken. Hoe? Een simpele manier is door binnen planten te plaatsen.

Als het wat meer mag zijn, kan je ook houten wandbekleding van Wood 4 Walls laten plaatsen.
Deze zorgen niet alleen voor wat extra gezelligheid, maar creëren ook meer zuurstof in huis, reinigen de lucht en zijn dus goed voor je gezondheid. Als het wat meer mag zijn, kan je ook houten wandbekleding van Wood 4 Walls laten plaatsen. Met gras of boomschors? Niets is onmogelijk. Zorg er alleen voor dat je hond deze creatieve wandbekleding niet ziet als zijn persoonlijk toilet.
Door jouw houten pergola blijf jij buiten gewoon door barbecueën en/of van de zomerse temperaturen genieten.

Wat dacht je van een pergola in hout?

Een andere goede manier om je woonkamer te verlengen? Dat is door het plaatsen van een veranda of, als het wat goedkoper mag, van een pergola in hout. Je krijgt er niet alleen meer woonoppervlakte bij, maar betrekt de tuin sterker bij de woning. Schijnt de zon, maar valt er toch een beetje regen? Geen nood, door jouw houten pergola blijf jij buiten gewoon door barbecueën en/of van de zomerse temperaturen genieten. Hoor je de vogeltjes al fluiten?

 

Straal door hout binnen en buiten dezelfde sfeer uit

Ziet jouw woning er binnen nogal landelijk uit? Trek dit dan buiten door. Ook bij een moderne woning trek je binnen en buiten dezelfde stijl door. Heb je binnen bijvoorbeeld parket liggen? Werk dan buiten met een houten terrasvloer. Door de vloeren in elkaar over te laten lopen, creëer je één geheel.

Je kan zelfs exact dezelfde houten vloer binnen en buiten laten plaatsen. Of ga eens uit de bol en laat je houten plafond doorlopen van de woonkamer naar de veranda. Dat ziet er niet alleen schitterend uit, maar vergroot ook de ruimte. Doe-het-zelver of rustig-in-de-zetel, Thiels helpt je graag verder om jouw liefde voor hout om te zetten naar de realiteit.

Ons enthousiaste en ervaren team, onze betrouwbare materialen, én de persoonlijke opvolging van jouw project maken van Houthandel Thiels de perfecte partner in hout.

Dé houthandel voor jouw houtbehoeften

 • Persoonlijke service
 • Vlekkeloze dienstverlening
 • Eindeloos gamma aan hout
 • Jarenlange expertise
 • Kwaliteitsvolle plaatsinghout pergola wandbekleding houten wandbekleding creatieve wandbekleding
MEER REALISATIES
ONTDEK MEER TIPS
hout pergola wandbekleding houten wandbekleding creatieve wandbekleding

Blauberg 20 - 2230 Herselt